Krzysztof Groen wint Publieksprijs tijdens Tellerlikker Festival

Gepubliceerd op 11 augustus 2019 om 20:33

Winnaar van de Tellerlikker Publieksprijs 2016 is geworden Krzysztof Groen. De jonge zanger/gitarist uit Veendam veroverde met zijn bijzondere stemgeluid en countrysongs de harten van de festivalbezoekers.
De in Polen geboren 20-jarige Krzysztof timmert al flink wat jaren aan de weg en heeft intussen een grote aanhang onder countryliefhebbers in heel Nederland. Met zijn verrassend diepe, sonore stem wordt hij ook wel ‘de Groningse Johnny Cash’ genoemd.
Tijdens het druk bezochte Tellerlikker Festival van afgelopen weekend kon het publiek via ‘ranking’ met sterren een Publieksprijs voor regionaal talent uitreiken. In de Rabozaal traden behalve winnaar Krzysztof Groen op K2(K-Twije), de Band Slaif, het Oldambt Blues Collective, het duo Shanna & Myrthe en singer/songwriter Deniek Schooneveld, die met 325 sterren hoog scoorde bij de toehoorders en tweede werd.
Winnaar Krzysztof kreeg 409 sterren van de festivalbezoekers. De prijs: een romantisch ‘dinner for two’ met wijnarangement in Brasserie De Tellerlikker in Winschoten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.