optreden zanger/gitarist Krzysztof Groen, zanger René Stel en zanger/gitarist Kiki Egas

Gepubliceerd op 11 augustus 2019 om 20:51

rzysztof Groen komt uit Veendam, hij zingt in het Engels en in het Gronings. Het optreden is samen met René Stel en Kiki Egas.
Gratis entree, maar een vrije gift wordt heel erg op prijs gesteld!
Presentatie wordt verzorgd door GertjanopdeKoffie.
Hij speelt vanaf zijn twaalfde gitaar en covert graag Johnny Cash. Door de muziek van Edwin Jongedijk raakte hij geinspireerd om te gaan zingen in het Gronings. Voor zijn eigen, door hemzelf gecomponeerde, Groningstalige liedjes levert de bekende schrijver en dichter Henk Puister de teksten. Groen won in 2016 de derde prijs tijdens het Grunneger Laidjesfestival in het Der Aa-Theater. Omdat hij die avond ook de publieksprijs won mocht hij een single opnemen, dat werd ‘Noar de Volgende Ronde’ waarvoor Puister de tekst schreef.
René Stel komt uit Stadskanaal en is o.a. nieuwslezer bij RTV1. https://www.facebook.com/rene.stel
Kiki Egas komt uit Nieuw Buinen, is 16 jaar en speelt nu een jaartje gitaar. Ze zingt al vanaf kleins af aan op het podium bij talentenjachten, in het dorpshuis voor vieringen en in de schoolband! Zij speelde al keyboard en is vorig jaar begonnen met gitaarles. Kiki is een groot muziekliefhebber en houdt van heel veel muziekgenrès, maar de voorkeur ligt, vooral bij indie-folk Ze speelt/zingt covers en schrijft op het moment zelf ook liedjes voor haar eigen EP.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.